HTML

non-workoholic

A legelképesztőbb állásinterjúk, legkíméletlenebb felmondások, legjobban átvert munkaadók és munkavállalók történeteit várjuk e-mail-ben: blogolo@freemail.hu Természetesen teljes a titoktartás és minden bejegyzés név nélkül jelenik meg!

Friss topikok

  • levendulabandi: @Viktor9: Kamus cég. voltam ott állásinterjún még régebben, nekem sikerült az angol, dicsérték és ... (2013.03.25. 09:39) Nyelvi teszt
  • Réka ‎: elég érdekes módszer a munkakeresésre, hogy otthagyod a jól fizető állásodat úgy, hogy előtte nem ... (2008.05.08. 12:47) Mennyit számít a fizetés?
  • Cigiző: Ja, azt én sem vágom, minek kell szívni az ember vérét 4 körön át - ott van simán a próbaidő, ha n... (2008.04.28. 23:04) Unatkozó HR-es
  • AlainDelein: Tahóság a cég részéről. De legalább visszaszóltak, hogy nem aktuális az állás! A legtöbb cég ennyi... (2008.04.16. 19:00) Akit 3 körre beültettek a hintába
  • X-ray: ilyen értelmi szint mellett még a havi ötezer fix is sok lenne a levél írójának. (2008.04.15. 11:53) Amikor a nyúl visszalő...

Nem nyertes pályázat

2008.05.28. 12:26 workoholic

Személy szerint örülök annak, hogy vannak cégek, amelyek válaszolnak az önéletrajzokra. Sajnos a többség még mindig nem. Hogy ebbe a sablonlevélbe mit fogalmaznak bele, azzal levélíró szerint többet kéne foglakozni.

Sziasztok!Tegnap kaptam ezt a levelet egy multicégtől:
"Szeretném megköszönni, hogy megtisztelte vállalatunkat bizalmával és elküldte pályázatát a fent említett pozícióra. Tájékoztatom, hogy a pozícióval kapcsolatos előszűrési folyamat lezárult. Az önéletrajzában foglalt szakmai tapasztalatát figyelemre méltónak találtuk, de sajnos nem minden ponton egyezik meg az elvárásainkkal, így a szakmai vezetővel történt egyeztetés eredményeként nem került be azon jelöltek közé, akit személyes beszélgetés során szeretnénk megismerni."
 
Az én önéletrajzomra bárki büszke lehet! Neki lehet más az elképzelése, de ettől még alkalmas vagyok egy interjúra.

Olvasás és betördelés után derült ki, hogy a meg nem nevezett multicég két helyesírási szarvashibát vétett a sablonlevélbe, melyet kaján vigyor kíséretében javítottunk. :)

Szólj hozzá!

Címkék: interju

A bejegyzés trackback címe:

https://non-workoholic.blog.hu/api/trackback/id/tr7491561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása